TeddanLogga

Burlesk, varieté & Mökväll

För ett par veckor sedan, närmare bestämt på Påskaftons eftermiddag, hade jag i uppdrag av den förnämlige
Helena Axelsson att ta 20-tals inspirerande bilder på hennes "crew" som hade mökväll ( möhippa ) för den också så förnämlige Emma ( se mycket glad i glasögon på bilderna ), som gifter sig snart! Dem skulle efter fotograferingen få undervisning i klassisk burlesk show/dans så utstyrseln gjorde det tämligen enkelt att ta bilderna!
Jag får ofta frågan om jag själv är en gammal burlesk artist, men det är jag inte.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annmarie » Ricardo & Annie:  ”Naturliga, okomplicerade, vackra foton på min son Ricardo och hans blivande brud..”

  • Margaretha Reyman » The Reyman family:  ”Tack för underbara bilder, det värmen en mammas hjärta att få desa.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln