TeddanLogga

Ricardo & Annie

"Häradsbetäckaren från Bilbao" var det första som slog mig när jag träffade Ricardo första gången för ca 3 år sedan. Uttrycket baserat endast på hans matadorliknade pondus och framtoning! Men så fel man kan ha, strax efter träffade jag även hans blivande fru ( på lördag ) Annie! VIlket härligt par dessa två är, ödmjukare och varmare människor får man leta efter, och att jag & Linda är bjudna som gäster till deras bröllop är hedrande.
Här kommer min bild av Ricardo & Annie.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annmarie » Ricardo & Annie:  ”Naturliga, okomplicerade, vackra foton på min son Ricardo och hans blivande brud..”

  • Margaretha Reyman » The Reyman family:  ”Tack för underbara bilder, det värmen en mammas hjärta att få desa.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln