TeddanLogga

Bästa kompisar

Det är lördag förmiddag den 24 Maj, och jag sitter med de sista förberedelserna inför ett bröllop jag ska plåta idag, när Malin & Henrik ska gifta sig uppe på Klädesholmen i Bohuslän. Starkt solljus eller ösregn, det verkar inte visa sig förrän i sista sekund så nu hålls det två tummar för en solig himmel med mycket moln.
För ca 1,5 vecka sen var min  älskade bebis i studion med sin bästa kompis Mira från Malmö! Eftersom jag följt dess båda hittills 7 månader i livet på nära håll, så blir man lätt förstummad hur fort dem växer. Härligt härligt härligt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annmarie » Ricardo & Annie:  ”Naturliga, okomplicerade, vackra foton på min son Ricardo och hans blivande brud..”

  • Margaretha Reyman » The Reyman family:  ”Tack för underbara bilder, det värmen en mammas hjärta att få desa.”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln